Winkelmand

Landing 4 – 50 Plus

Fit en vitaal in de tuin

Houd je bloemen, planten - én lichaam - gezond

Gemakkelijker tuinieren, ongeacht je leeftijd

Tuinieren houdt je in beweging en biedt veel voordelen die goed zijn voor lichaam en geest. Door te tuinieren train je (ongemerkt) vrijwel alle spieren in je lijf en daarnaast heeft het een positieve invloed op je mentale gezondheid. Echter naarmate de leeftijd toeneemt, kun je sommige taken in de tuin wellicht als lastiger ervaren. Denk bijvoorbeeld aan spitten, schoffelen en snoeien. Het plezier in tuinieren hoeft desondanks niet te stoppen. Met het juiste tuingereedschap kun je namelijk met minder inspanning hetzelfde resultaat bereiken, namelijk een mooie tuin én een fit en vitaal lijf!

Veel gebruikt tuingereedschap voor fitte 50+ers

Tuingereedschapvanaf €7,95Nu shoppen
Bewateringvanaf €7,50Nu shoppen
Tuininrichtingvanaf €2,95Nu shoppen
Ongediertebestrijdingvanaf €6,95Nu shoppen

Klanten over Groen op Maat

“Met de ergonomische bezem van Groen op Maat kan ik uitermate licht vegen en snel al het vuil en zand wegkrijgen. Dankzij de kromming in de steel, kan ik nu met een rechte rug vegen!”
Alfons Rouwenhorst
"Vouwbare kniebank en handvat besteld. Mooie duurzame producten en snel geleverd. Ook mijn vraag werd snel beantwoord. Zeer goede service!"
Wil Hengelman
“Het snoeien ging met de oude snoeischaar zeer moeilijk. Ik heb toen de ergonomische snoeischaar gekocht met het handvat dat meedraait. Dit werkt perfect, zeker gezien mijn reumaklachten."
Lucy Luttikholt

Ergonomisch tuinieren

De keuze van je tuingereedschap heeft grote invloed op je werkcomfort en plezier bij het tuinieren. Misschien heb je de term ‘ergonomisch’ al eens horen vallen, maar wat betekent het eigenlijk? Wanneer tuingereedschap ergonomisch is ontworpen, heeft het een speciale vorm die gemakkelijk en comfortabel in de hand ligt en/of bijdraagt aan de juiste werkhouding. Je hoeft dus niet meer letterlijk ‘op kop’ in de tuin, maar kunt taken eenvoudiger uitvoeren. Hierdoor blijf je fit en vitaal en kun je optimaal genieten van je tuin.

Fit en vitaal tuinieren

Met behulp van het juiste ergonomische tuingereedschap  met minder inspanning hetzelfde resultaat bereiken, namelijk een mooie tuin én een fit en vitaal lijf!

Slim tuingereedschap

 Onze producten zorgen voor gemak en comfort bij het tuinieren

Tuinieren = Gezond

Tuinieren is goed voor je fysieke én mentale gezondheid

Duurzaam ondernemen

Wij als Groen op Maat hebben duurzaamheid hoog in het vaandel

Op zoek naar tuingereedschap op maat?

Staat het juiste gereedschap of het juiste hulpmiddel er niet tussen? Dan horen we het graag. We hebben met diverse leveranciers mogelijkheden om producten aan te passen en maatwerk te leveren. Neem gerust contact met ons op.