Winkelmand

Landing 1 – Reuma

Gemakkelijk tuinieren met reuma

Groene vingers, gezonde gewrichten

Tuinieren met reuma

Tuinieren is goed voor je gezondheid. Het maakt je spieren en gewrichten sterker en soepeler. Juist voor mensen met een reumatische aandoening is tuinieren een hele goede activiteit. Sterke spieren spelen namelijk een belangrijke rol bij het stabiel en soepel houden van gewrichten. Tuinieren helpt te voorkomen dat spieren verzwakken en stijf worden. Sommige zware en repetitieve taken in de tuin kun je echter als lastig ervaren wanneer je reuma hebt. Maar, dit hoeft niet. Met het juiste ergonomisch tuingereedschap van Groen op Maat wordt het tuinieren een stuk gemakkelijker en comfortabeler. Je zult merken dat je bepaalde werkzaamheden langer achtereen kunt uitoefenen en je zowel tijdens het tuinieren alsook nadien minder klachten ervaart.

Veel gebruikt tuingereedschap voor mensen met reuma

Tuingereedschapvanaf €7,95Nu shoppen
Bewateringvanaf €7,50Nu shoppen
Tuininrichtingvanaf €2,95Nu shoppen
Ongediertebestrijdingvanaf €6,95Nu shoppen

Klanten over Groen op Maat

“Het snoeien ging met de oude snoeischaar zeer moeilijk. Door de aanschaf van de ergonomische snoeischaar van Groen op Maat kan ik weer snoeien en ervaar ik nadien geen pijn. Kortom mijn gewrichten worden niet onnodig belast.”
Lucy Luttikholt
“Met de ergonomische bezem van Groen op Maat kan ik uitermate licht vegen en snel al het vuil en zand wegkrijgen. Dankzij de kromming in de steel, kan ik nu met een rechte rug vegen!”

Alfons Rouwenhorst
"Wij hebben voor de ergonomische bladruimers en bezem gekozen. Hierdoor kunnen meer cliënten meehelpen in de tuin zonder te bukken en zonder rugklachten. Helemaal super. Een snelle en goeie service en makkelijk in contact/overleg!"
Aileen Goldewijk

Hulpmiddelen voor tuinieren met reuma

Investeren in goed, lichtgewicht gereedschap kan een groot verschil maken bij het tuinieren met reuma. Kijk niet alleen naar het gewicht maar ook naar de grootte en breedte van het gereedschap. Kies voor tuingereedschap met een lange steel, zodat je taken niet gebukt of op de knieën hoeft uit te voeren. Gereedschap dat eenvoudig vast te pakken is en grote handgrepen heeft, maken het gebruik ook een stuk comfortabeler. Knijpen in snoeigereedschap kan pijn doen aan de vingergewrichten. Kies daarom voor een ergonomische snoeischaar met draaibaar handvat.

Lucy over Groen op Maat

“Door de aanschaf van de ergonomische snoeischaar van Groen op Maat kan ik weer snoeien en ervaar ik achteraf geen pijn. Het is heel prettig dat mijn gewrichten niet onnodig belast worden.”

Slim tuingereedschap

 Onze producten zorgen voor gemak en comfort bij het tuinieren

Tuinieren = Gezond

Tuinieren is goed voor je fysieke én mentale gezondheid

Duurzaam ondernemen

Wij als Groen op Maat hebben duurzaamheid hoog in het vaandel

Op zoek naar tuingereedschap op maat?

Staat het juiste gereedschap of het juiste hulpmiddel er niet tussen? Dan horen we het graag. We hebben met diverse leveranciers mogelijkheden om producten aan te passen en maatwerk te leveren. Neem gerust contact met ons op.