Winkelmand

Landing 3 – Zorgboerderijen

Gemakkelijk tuinieren voor zorgboerderijen

Zelfredzaamheid en gemak bij het tuinieren op de zorgboerderij

Ergonomisch tuinieren op de zorgboerderij

Voor mensen op een zorgboerderij heeft tuinieren vele voordelen. Zo draagt het positief bij aan communicatieve- en sociale vaardigheden en verbetert het de fitheid en het zelfvertrouwen. Daarbij is het belangrijk dat deelnemers of cliënten op de zorgboerderij handelingen in de tuin zoveel mogelijk zelfstandig kunnen verrichten, wat met regulier tuingereedschap niet altijd mogelijk is. Met het ergonomisch tuingereedschap van Groen op Maat kunnen mensen, ongeacht hun lichamelijke beperking, gemakkelijker zelfstandig in de tuin aan het werk.

Veel gebruikt tuingereedschap voor zorgboerderijen

Tuingereedschapvanaf €7,95Nu shoppen
Bewateringvanaf €7,50Nu shoppen
Tuininrichtingvanaf €2,95Nu shoppen
Ongediertebestrijdingvanaf €6,95Nu shoppen

Klanten over Groen op Maat

"Wij hebben voor de ergonomische bladruimers en bezem gekozen. Hierdoor kunnen meer cliënten meehelpen in de tuin zonder te bukken en zonder rugklachten. Helemaal super. Een snelle en goeie service en makkelijk in contact/overleg!"
Aileen Goldewijk
Zorgboerderij D'n Aoverstep
“Regulier gereedschap is vaak te groot en zwaar. Bij ons gaat het niet om de snelheid maar dat ze er plezier aan beleven. Met de producten van Groen op Maat gaan ze eerder en gemakkelijker zelfstandig in de tuin aan het werk.”
Remco Oonk
Zorgboerderij de Olden Goarden
"Het tuingereedschap op maat maakt het werken in de tuin veel lichter. De verstelbare handgrepen geven extra steun en een fijne werkhouding. Dit gereedschap is voor iedereen die graag in de tuin werkt functioneel. Ik zie op mijn werkplek dat de cliënten er veel plezier en gemak aan beleven."
Hedwig Hofstede
Stichting Marga Klompé

Gemakkelijk tuinieren op de zorgboerderij

Groen Op Maat biedt een breed assortiment tuingereedschap, zorgvuldig geselecteerd op werkgemak en de juiste werkhouding. Daarnaast werken we samen met verschillende zorgboerderijen om ergonomisch tuingereedschap te ontwerpen. Onze producten worden hier tevens getest, om ervoor te zorgen dat ze optimaal aansluiten bij de wensen en behoeften van cliënten en deelnemers. Ook de juiste tuininrichting kan helpen om het tuinieren gemakkelijker te maken. Verhoogde plantenbakken en verticaal tuinieren bieden een uitkomst voor mensen die tijdens de activiteiten op de zorgboerderij hun rug, schouders en knieën minder willen belasten. 

Zelfstandig tuinieren met plezier

“Regulier gereedschap is vaak te groot en zwaar. Met de producten van Groen op Maat merken we dat mensen makkelijker zelfstandig in de tuin aan het werk gaan”

Slim tuingereedschap

 Onze producten zorgen voor gemak en comfort bij het tuinieren

Tuinieren = Gezond

Tuinieren is goed voor je fysieke én mentale gezondheid

Duurzaam ondernemen

Wij als Groen op Maat hebben duurzaamheid hoog in het vaandel

Op zoek naar tuingereedschap op maat?

Staat het juiste gereedschap of het juiste hulpmiddel er niet tussen? Dan horen we het graag. We hebben met diverse leveranciers mogelijkheden om producten aan te passen en maatwerk te leveren. Neem gerust contact met ons op.