Winkelmand

GroenMaatjes

Groenmaatjes

Wij, als Groenmaatjes, zijn sociale tuinmannen die klaarstaan voor al het tuinonderhoud waar jij zelf niet meer aan toekomt.

Op zoek naar een helpende hand in de tuin?

Wordt de tuin je te groot of gaan de tuinwerkzaamheden je langzaamaan tegenstaan? Wil je blijven genieten van je tuin, maar kost het onderhouden ervan je steeds meer moeite? Geen probleem, als Groen op Maat werken wij samen met diverse groenpartners die voor ons allerlei tuinklussen uitvoeren. Wij bieden je graag een helpende (groene) hand. 

Een helpende hand in de tuin

Onze Groenmaatjes ondersteunen je met je tuinklussen

Gezelschap tijdens het tuinieren

Samen tuinieren en handige tuiniertips krijgen

In eigen regie

Jij houdt de regie en bepaalt zelf bij welke tuinklussen je wanneer ondersteund wilt worden

Gezondheid, dat is onze drijfveer. Tuinieren kan fysiek zwaar zijn, zeker als je vanwege een ziekte of ouderdom verminderde spierkracht hebt. Gelukkig bestaan er allerlei ergonomische tuingereedschappen die de werkzaamheden een stuk comfortabeler maken. Voor  mensen die wat extra ondersteuning nodig hebben bieden wij de helpende hand: Groenmaatjes.

Aangezien je zelf aangeeft waar je wat extra hulp kunt gebruiken, willen we je aanmoedigen om samen met onze Groenmaatjes aan de slag te gaan. Dit bevordert niet alleen je gezondheid, maar je ontvangt ook handige tuiniertips en het is bovendien veel gezelliger om samen in de tuin te werken!

Tuinieren kan een enorme (preventieve) bijdrage leveren aan onze gezondheid. Het is dan ook onze missie dat iedereen op een eenvoudige en comfortabele manier kan tuinieren.

Of je nou jong of oud bent, lichamelijk beperkt bent of kampt met een chronische ziekte, wij zijn ervan overtuigd dat iedereen op een fijne en gezonde manier moeten kunnen tuinieren. Door het geven van tuinieradviezen, tuindiensten en het bieden van ergonomisch tuingereedschap streven we onze missie iedere dag weer na.

Groenmaatjes inzetten voor:

  • De tuin voorjaars en/of winter klaar maken
  • Grasmaaien
  • Heg snoeien
  • Bladruimen
  • Onkruid verwijderen
  • En nog veel meer!

Veelgestelde vragen

Welke tuindiensten voeren de GroenMaatjes voor mij uit?

Laat de GroenMaatjes de zware tuinklussen voor jou klaren, van onkruidbestrijding tot heggen snoeien, gazons maaien en cultiveren, bladeren opruimen, planten verpotten en nog veel meer. 

Voor welke taken zijn de groenmaatjes niet verantwoordelijk?

Onze GroenMaatjes staan klaar om je tuin te onderhouden, terwijl we de aanleg van je tuin graag toevertrouwen aan een ervaren hovenier. Ook grote  straatwerkzaamheden laten we graag over aan erkende stratenmakers

Wat zijn de voordelen van GroenMaatjes?

  • De GroenMaatjes ontzorgen je, door je mee te helpen met de zwaardere terugkerende tuinklussen.
  • Mocht je mee willen helpen, wordt het tuinieren ook een stuk gezelliger en krijg je diverse tuintips aangedragen.
  • Goedkoper dan een hovenier. Wij vragen €75,- per uur voor 3 personen.

Welke gebieden komen in aanmerking voor deze tuindiensten?

De gehele oost-achterhoek, zie bijgevoegde kaart en in en rondom de stad Zwolle. Zit je woonplaats er niet bij, geen probleem. Geef je gegevens aan ons door en wij gaan voor je op zoek naar het perfecte GroenMaatje.

Ik woon in een gebied dat niet in aanmerking komt voor deze tuindiensten, wat kan ik doen?

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. We gaan graag voor je op zoek naar het  perfecte GroenMaatje bij jou in de buurt. Laat ons je gegevens achter via het invulformulier 'Plaats een klus,' en we nemen spoedig contact met je op.

Kunnen jullie het tuinafval ook afvoeren?

Ja, we kunnen het tuinafval voor je afvoeren. We nemen enkel groenafval mee. Stortkosten worden nadien in rekening gebracht

Brengen de GroenMaatjes hun eigen tuingereedschap mee?

Ja, onze GroenMaatjes brengen hun eigen tuingereedschap mee om de tuinwerkzaamheden uit te voeren

Wat zijn de tarieven per uur of per medewerker?

Als er een team van één ervaren hovenier met twee tuinhulpen komt, betaal je slechts €25,- per uur per persoon. Het uurtarief voor de ervaren hovenier is €40,- en voor de tuinhulpen is het €17,50 per uur. De vermelde bedragen zijn exclusief BTW en voorrijkosten.

Wat zijn de tarieven per uur of per medewerker?

Als er een team van één ervaren hovenier met twee tuinhulpen komt, betaal je slechts €25,- per uur per persoon. Het uurtarief voor de ervaren hovenier is €40,- en voor de tuinhulpen is het €17,50 per uur. De vermelde bedragen zijn exclusief BTW en voorrijkosten.

Zijn alle Groenmaatjes erkende hoveniers?

We streven erna dat ieder team één ervaren tuinman heeft met twee tuinhulpen.

Verzorgen jullie het tuinonderhoud zonder dat de eigenaar/eigenaren meewerken?

Onze toewijding aan een gezonde leefomgeving is de drijvende kracht achter dit concept. We moedigen tuineigenaren aan om actief deel te nemen aan lichte tuinwerkzaamheden, terwijl onze GroenMaatjes de zwaardere taken op zich nemen. Als je zelf niet in staat bent om mee te helpen, is dat geen enkel probleem. Wij zullen je volledig ontzorgen!