Winkelmand

Over ons

Over Groen op Maat

Groen op Maat is dé specialist in gemakkelijk en comfortabel tuinieren

 

 

Tuinieren met een glimlach
Met de oplossingen van Groen op Maat hoef je niet meer letterlijk “op kop” in de tuin te staan. Met ons innovatieve ergonomische tuingereedschap kunnen handelingen veel eenvoudiger worden uitgevoerd en heb je naderhand geen onnodige hinder van spieren en gewrichten. Onze webshop bestaat uit een breed assortiment zorgvuldig geselecteerde producten, allen met als doel optimaal werkgemak. Op deze manier kan iedereen plezier beleven aan het tuinieren. Tuinieren met een glimlach, dat is waar wij het voor doen!

 

Ergonomisch tuingereedschap en tuininrichting
Wat begon als een grote passie voor tuinieren, is inmiddels uitgegroeid tot Groen op Maat: de specialist in gemakkelijk en comfortabel tuinieren. Tuinieren is goed voor zowel de mentale als lichamelijke gezondheid, maar tuinieren wordt nog te vaak gezien als een verplichting, zeker in geval van een onprettige werkhouding. Groen op Maat laat zien hoe je gemakkelijk en comfortabel kunt tuinieren en daarmee een natuurlijk medicijn in handen hebt voor een gezond en vitaal leven.

 

 

 

 

 

Maatwerk oplossingen

Bij Groen op Maat werken we nauw samen met tuinliefhebbers, moestuinders en zorgboerderijen om oplossingen te ontwikkelen die precies aansluiten bij hun behoeften. Door samen te brainstormen, identificeren we wat er nodig is en hoe we daarin kunnen voorzien. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze producten voortdurend te verbeteren op het gebied van gebruiksgemak, comfort en ergonomie. Groen op Maat luistert naar de specifieke behoeften van verschillende doelgroepen en biedt daarvoor maatwerkoplossingen. Onze missie blijft ongewijzigd: tuinieren moet ontspanning brengen, geen inspanning. Zie je een product in onze online winkel dat je graag wilt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren, of heb je interesse in een artikel dat niet in onze webshop staat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen met jou hoe we aan jouw wensen kunnen voldoen.