Winkelmand

Over ons

Over Groen op Maat

Groen op Maat is dé specialist in gemakkelijk en comfortabel tuinieren

 

 

Tuinieren met een glimlach
Met de oplossingen van Groen op Maat hoef je niet meer letterlijk “op kop” in de tuin te staan. Met ons innovatieve ergonomische tuingereedschap kunnen handelingen veel eenvoudiger worden uitgevoerd en heb je naderhand geen onnodige hinder van spieren en gewrichten. Onze webshop bestaat uit een breed assortiment zorgvuldig geselecteerde producten, allen met als doel optimaal werkgemak. Op deze manier kan iedereen, van jong tot oud, fysiek beperkt of niet, plezier beleven aan het tuinieren. Tuinieren met een glimlach, dat is waar wij het voor doen!

 

Ergonomisch tuingereedschap en tuininrichting
Wat begon als een grote passie voor tuinieren, is inmiddels uitgegroeid tot Groen op Maat: de specialist in gemakkelijk en comfortabel tuinieren. Tuinieren is goed voor zowel de mentale als lichamelijke gezondheid, maar tuinieren wordt nog te vaak gezien als een verplichting, zeker in geval van een onprettige werkhouding. Groen op Maat laat zien hoe je gemakkelijk en comfortabel kunt tuinieren en daarmee een natuurlijk medicijn in handen hebt voor een gezond en vitaal leven.

 

 

 

 

 

Oplossingen op maat

De producten van Groen op Maat zijn ontwikkeld in samenspraak met tuinliefhebbers, moestuinhouders en zorgboerderijen. Samen met hen kijken we waar de behoefte ligt, en hoe we in die behoefte kunnen voorzien. Door samen te werken zorgen we ervoor dat onze producten steeds gebruiksvriendelijker, comfortabler en ergonomischer worden. Groen op Maat kijkt naar de specifieke wensen van diverse doelgroepen en biedt hiervoor oplossingen op maat. Alles vanuit dezelfde missie: tuinieren moet geen inspanning, maar ontspanning zijn.